Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Atatürk Ortaokulu

Telefon : 0 380 711 40 32
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://golyakaataturk.meb.k12.tr
Adres : Kültür Mahallesi Okul Sokak No19 Gölyaka/DÜZCE
VİZYON : Atatürk ilkelerine bağlı, uluslar arası standartlara uygun, yaratıcılığı ve tasarımcılığı teşvik eden bir ortamda öğretmen öğrenci ve tüm çalışanların el ele bilgi ürettiği, mezunlarının üst okullar (liseler) tarafından tercih edildiği bir okul olmak. Teknolojik ve çağdaş gelişmeleri yakından izleyen, mevcut duruma göre kendini sürekli geliştiren, fırsat eşitliğine inanan, araştıran ve öğreten bütün kademeleri ile tek vücut olan, biz olma felsefesine inanmış, milletimizin gurur kaynağı olan bireyler topluluğunu meydana getirmek.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarını hayata geçirebilen, Milli duyguları ve insani duyguları güçlü, Bilgi ve davranışlarının sorumluluğunu üstlenen, Toplu yaşam kurallarına uyan, Kendisi ve çevresi ile barışık, Çevre bilinci gelişmiş, İletişim becerilerine sahip, Hedefleri olan, Farkındalığı yüksek, Eleştirel düşünebilen ve eleştiriye açık, Araştırmacı ve gözlemci, Tasarımcı, yaratıcı, buluşçu, Problem çözme becerisine sahip, Akademik başarısı yüksek, Kaliteli yaşam becerisine sahip, Bilgi üretme ile buluş geliştirme becerisi edinmiş, Öğrenciler yetiştirilen, sanatsal becerilerin, kişilik eğitiminin iyi alışkanlık ve davranışlarının temelinin atılıp geliştirildiği bir okul olmaktır.
BAŞARILAR : Menüdeki Gurur Tablomuz başlığında ayrıntılı olarak bulunmaktadır.

Öğretmen :27
Öğrenci :307
Derslik :15
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :2
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2100
Öğretim Şekli :Gündüz - Normal
Saatler : Ders Başlangıç Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati: 15:15
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Okulumuzda bir öğretmen servisi bulunmamaktadır. İlçe merkezinden gelen öğrenciler olduğu gibi köylerden taşımalı gelen öğrenciler de bulunmaktadır.
Ulaşım : Düzce Otogardan 20 dakikada bir ilçemize araç vardır. E5 güzergahını kullanan araçlar okulun yanından geçmektedir. Efteni güzergahını kullanan araçlar ile ilçe merkezine gelindiğinde ise okulumuz Belediye binasının çarprazına denk gelmektedir. Okulumuz ilçe postanesinin hemen karşısındadır.
Yerleşim Yeri : Gölyaka İlçesi Düzce merkezine yakın olması sebebiyle il merkezinde oturup okulumuza gelen öğretmenler olduğu gibi ilçe merkezinde de doğalgaz ya da kalorifer tesisatı ile ısınan evlerde kalan öğretmenlerimiz de mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle Uzaklığı 20 km olup ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : Kayıtlarımızda bir kontenjan kısıtlaması uygulamıyoruz. Sınıflarımızın öğrenci mevcutları 19 - 26 arası değişmektedir.
Sportif Etkinlikler : Futsal, voleybol, masa tenisi, koşu gibi sportif yarışmalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak Bilim Sergisi için her yıl başvuru yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Düzce Kodluyor Projesi kapsamında okulumuzda kodlama eğitimleri verilmektedir.
Yazdır :